Arrangement Harmonieus Genieten tijdens uw vakantie bij Landal De Waufsberg

Speciaal aanbod!

Een strippen kaart van 5 uur a €200,-, zelf samen te stellen met de diverse tickets. Dit bedrag kunt u middels een particuliere eigen bijdrage voldoen. Indien u gebruik maakt van een PGB dan kunt u in overleg met het zorgkantoor om een tijdelijke zorgovereenkomst aan te gaan met In Harmony.

Er is geen vakantie aanbod waar niet alleen de zorgvrager – in het bijzonder (jong) dementerende – maar ook de mantelzorger en/of familie van kan genieten.

Het gemis van dit aanbod heeft In Harmony – welzijn en dagbesteding voor ouderen – en vakantiepark Landal De Waufsberg ertoe gebracht een samenwerking aan te gaan. Met als resultaat een aanbod van een luxe vakantie, midden in het prachtige vijfsterrenlandschap van Zuid-Limburg in combinatie met de professionele zorg van In Harmony.

Dit gebeurt in de vorm van een betekenisvolle daginvulling voor de zorgvrager terwijl de mantelzorger en familie een zorgeloze vakantiedag kan beleven. Het dagprogramma voor de zorgvragers kan plaatsvinden in het vakantieverblijf zélf of in één van de locaties van In Harmony.

Voor de aanvullende daginvulling kan gedacht worden aan:
– Cultuur-/Landschap oriëntatie;
– Muziek(therapie);
– Creatieve workshops;
– Paardencoaching;
– Bourgondisch genieten.

U kunt uw programma aan de hand van de verschillende tickets, in overleg met In Harmony, samenstellen. De tickets zijn te boeken bij uw vakantieverblijf.

Ticket
Cultuur- landschap
1,5 uur
€75,-
Ticket
Muziek (therapie)
1 uur
€50,-
Ticket
Creatief
1,5 uur
€ 75,-
Ticket
Paardencoaching
1 uur
€75,-
Ticket
Bourgondisch
1,5 uur
€75,-
Ticket
Samen
1 dagdeel van 3,5 uur
€60,-