U kunt ook (zonder tussenkomst van de gemeente, dus als u niet in aanmerking komt voor een individuele maatwerkvoorziening of PGB) kiezen voor de arrangementen van In Harmony Spésjaal. De kosten van deze begeleiding zijn voor eigen rekening.

Arrangement “Eigen kracht”

Vindt u het ook zo belangrijk om nog de dingen zelf te blijven te doen, maar dat dit niet altijd geheel zelfstandig lukt. Een consulente van In Harmony kijkt samen met u wat uw wensen zijn en waar u de ondersteuning nodig vindt, zodat dat U vanuit eigen kracht “met een beetje van In Harmony” toch thuis kunt blijven wonen.

Arrangement “Rust”

Als u als mantelzorger voor uw naaste zorgt is het van belang dat u niet overbelast raakt. In Harmony “Spésjaal” biedt mogelijkheden om tijdelijk en volledig de mantelzorgertaken van u over te nemen, zodat u even op adem kunt komen.  Ook wel respijtzorg genoemd. Weer even tijd voor u zelf, gewoon op een dag door de week of zelfs een weekendje weg om weer even tot rust te komen. Dat terwijl een consulente vanuit In Harmony de zorgtaken voor uw naaste overneemt, in goede handen is en dat gewoon in de eigen vertrouwde omgeving thuis.

Arrangement “Nacht”

In Harmony “Spésjaal” biedt de mogelijkheid van een slaapdienst. Hierbij gaat het om een laag complexe vorm van nachtzorg tussen 23.00 en 7.00 uur. Een consulente van In Harmony slaapt dan bij u thuis.

Arrangement “Verwennen”

Heerlijk een dagje verwennen zoals vroeger. Weer even dat gevoel van alles mag en niets moet. Ook dat biedt In Harmony “Spésjaal”. Een schoonheidsbehandeling, manicure, lekker eten, theaterbezoek, bioscoop, noem maar op wat u wilt en we gaan het samen met u organiseren.