U kunt ook (zonder tussenkomst van de gemeente, dus als u niet in aanmerking komt voor een individuele maatwerkvoorziening of PGB) kiezen voor de arrangementen van In Harmony Spésjaal. De kosten van deze begeleiding zijn voor eigen rekening.

NIEUW!
Arrangement Harmonieus Genieten tijdens uw vakantie bij Landal De Waufsberg

Er is geen vakantie aanbod waar niet alleen de zorgvrager – in het bijzonder (jong) dementerende – maar ook de mantelzorger en/of familie van kan genieten.

Het gemis van dit aanbod heeft In Harmony – welzijn en dagbesteding voor ouderen – en vakantiepark Landal De Waufsberg ertoe gebracht een samenwerking aan te gaan. Met als resultaat een aanbod van een luxe vakantie, midden in het prachtige vijfsterrenlandschap van Zuid-Limburg in combinatie met de professionele zorg van In Harmony.

Dit gebeurt in de vorm van een betekenisvolle daginvulling voor de zorgvrager terwijl de mantelzorger en familie een zorgeloze vakantiedag kan beleven. Het dagprogramma voor de zorgvragers kan plaatsvinden in het vakantieverblijf zélf of in één van de locaties van In Harmony.

Voor de aanvullende daginvulling kan gedacht worden aan:
– Cultuur-/Landschap oriëntatie;
– Muziek(therapie);
– Creatieve workshops;
– Paardencoaching;
– Bourgondisch genieten.

U kunt uw programma aan de hand van de verschillende tickets, in overleg met In Harmony, samenstellen. De tickets zijn te boeken bij uw vakantieverblijf.

Ticket
Cultuur- landschap
1,5 uur
€75,-
Ticket
Muziek (therapie)
1 uur
€50,-
Ticket
Creatief
1,5 uur
€ 75,-
Ticket
Paardencoaching
1 uur
€75,-
Ticket
Bourgondisch
1,5 uur
€75,-
Ticket
Samen
1 dagdeel van 3,5 uur
€60,-

Speciaal aanbod!

Een strippen kaart van 5 uur a €200,-, zelf samen te stellen met de diverse tickets. Dit bedrag kunt u middels een particuliere eigen bijdrage voldoen. Indien u gebruik maakt van een PGB dan kunt u in overleg met het zorgkantoor om een tijdelijke zorgovereenkomst aan te gaan met In Harmony.

Arrangement “Eigen kracht”

Vindt u het ook zo belangrijk om nog de dingen zelf te blijven te doen, maar dat dit niet altijd geheel zelfstandig lukt. Een consulente van In Harmony kijkt samen met u wat uw wensen zijn en waar u de ondersteuning nodig vindt, zodat dat U vanuit eigen kracht “met een beetje van In Harmony” toch thuis kunt blijven wonen.

Arrangement “Rust”

Als u als mantelzorger voor uw naaste zorgt is het van belang dat u niet overbelast raakt. In Harmony “Spésjaal” biedt mogelijkheden om tijdelijk en volledig de mantelzorgertaken van u over te nemen, zodat u even op adem kunt komen.  Ook wel respijtzorg genoemd. Weer even tijd voor u zelf, gewoon op een dag door de week of zelfs een weekendje weg om weer even tot rust te komen. Dat terwijl een consulente vanuit In Harmony de zorgtaken voor uw naaste overneemt, in goede handen is en dat gewoon in de eigen vertrouwde omgeving thuis.

Arrangement “Nacht”

In Harmony “Spésjaal” biedt de mogelijkheid van een slaapdienst. Hierbij gaat het om een laag complexe vorm van nachtzorg tussen 23.00 en 7.00 uur. Een consulente van In Harmony slaapt dan bij u thuis.

Arrangement “Verwennen”

Heerlijk een dagje verwennen zoals vroeger. Weer even dat gevoel van alles mag en niets moet. Ook dat biedt In Harmony “Spésjaal”. Een schoonheidsbehandeling, manicure, lekker eten, theaterbezoek, bioscoop, noem maar op wat u wilt en we gaan het samen met u organiseren.